Pas zërave se Ardianit në lidhje me Jasminën/ Vjen reagimi i papritur nga e dashura e këngëtarit

11 Views
Pas zërave se Ardianit në lidhje me Jasminën/ Vjen reagimi i papritur nga e dashura e këngëtarit
Subscribe në "Gota News Albania" në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:
Facebook: https://www.facebook.com/gotanews.tv/
Instagram: https://www.instagram.com/gotanews/
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotanews
► IOS: https://apps.apple.com/us/app/gotanews-tv/id1456241713?ls=1

____________________________

Kontakt Marketing +355694004011 / marketing@gotanews.tv
____________________________

#ardianbujupi #jasminakadriu #edashura

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web: https://moneymusic.eu
Instagram: https://www.instagram.com/moneymusic.ent/
Facebook: https://www.facebook.com/MoneyMusic.Entertainment.Official/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAh6Jkv8ZHEFfyZaDPoqvrA/?sub_confirmation=1

- - - - - - - - - - - - - - - -

Follow #planetapp.ltd:

Web: https://planetapp.ltd/
Instagram: https://www.instagram.com/planetapp.ltd/
Facebook: https://www.facebook.com/planetappeurope/

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web: https://silvifort.store/
Instagram: https://www.instagram.com/silvifort.store/
Facebook: https://www.facebook.com/silvifortstore/

____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, marketing@gotanews.tv

Pas zërave se Ardianit në lidhje me Jasminën/ Vjen reagimi i papritur nga e dashura e këngëtarit watch video

Video description
Category
Music
Tags
Vjen reagimi i papritur nga e dashura e këngëtari, flet e dashura e ardian bujupit, gotanews
Commenting disabled.